Simona Halep 2015

Adversara surprinzatoare pentru Simona la Birmingham

Simona si-a aflat adversara la Birmingham

  • Simona Halep si-a aflat prima adversara la Birmingham

Pe scurt

Simona Halep si-a aflat adversara impotriva careia va juca in turul secund de la Birmingham. Naomi Broady s-a calificat in mansa secunda dupa ce a invins-o pe numarul 79 WTA, Alija Tomlijanovici. Data meciului dintre Broady si Halep nu a fost stabilita de catre organizatori.

5

Astazi s-au disputat primele partide din cadrul turneului de la Birmingham. Simona este calificata direct in turul secund si nu a fost nevoita sa joace din prima zi. Halep a fost cu ochii pe britanica Naomi Broady, locul 224 WTA si pe croata Alija Tomlijanovici, locul 79 in ierarhia WTA. Cele doua au disputat astazi meciul pentru calificarea in mansa secunda. Broady, care a primit un wild card de la organizatori a reusit sa produca surpriza si sa o invinga pe croata in doua seturi cu scorul de 6-3, 6-4. Simona Halep si Naomi Broady se vor intalni la o data care nu a fost stabilita, momentan de catre organizatori.

Britanica nu a avut evolutii notabile pana in prezent in turneele WTA. Cea mai buna clasare a acesteia a fost in 2014 cand a ocupat pozitia 133 in clasament si a obtinut calificare in al doilea tur al competitiei de Grand Slam de la Wimbledon. Sansele ca Simona sa treaca de adversara sunt destul de mari mai ales ca romanca are incredere in jocul ei si este odihnita, nefiind necesar sa joace in calificari asa cum s-a intamplat cu Broady.

S-ar putea sa-ti placa si