Simona Halep la Stuttgard

Adversare puternice pentru Halep, eliminate de la Stuttgard

Simona Halep of Romania reacts after winning her women's semi-final match against Andrea Petkovic of Germany at the French Open tennis tournament at the Roland Garros stadium in Paris

  • Eliminari importante la Stuttgard

Pe scurt

Inca de la inceputul turneului Porsche Grand Prix Stuttgard, jucatoare puternice au fost eliminate. Anna Ivanovici a fost eliminata inca din primul tur. Au urmat, apoi Radwanska si Sabine Lisicki. Acestea sunt vesti bune pentru Simona, care nu va fi nevoita sa se confrunte cu acestea in meciurile urmatoare.

5

A inceput Porsche Grand Prix Stuttgard, competitia pentru trofeul la individual. Inca de la inceputul turneului, jucatoare favorite la castigarea trofeului au fost eliminate.

Ana Ivanovici, cap de serie numarul 5 a fost eliminata inca din primul tur de catre Caroline Garcia cu scorul de 7-6, 6-4, fiind pentru a treia oara cand frantuzoaica o invinge pe Ivanovici in acest an. Tot ieri au fost eliminate si Radwanska si Sabine Lisicki.

Pentru Simona,  sunt vesti bune, acesteia fiindu-i mai usor sa se reacomodeze pe terenul de zgura, jucatoarea romanca absentand pentru o vreme la aceste tipuri de turnee. Aceasta a afirmat ca va avea nevoie de cateva meciuri pentru a se obisnui cu acest tip de suprafata. Totusi, zgura ii da si timp de gandire la jocul pe care il va face, fiind o suprafata lenta.

Simona se va intalni la aceasta competitie si cu Maria Sharapova, cap de serie numarul 1. Rusoaica a castigat anul trecut acest turneu, zgura fiind una dintre suprafetele pe care se descurca foarte bine.

S-ar putea sa-ti placa si