Declaratii Simona Halep

Andreea Mitu felicitata de Simona Halep

halep a vorbit despre Andreea Mitu

  • Simona Halep a vorbit despre Andreea Mitu

Pe scurt

Intr-un interviu pentru un post de televiziune Simona a declarat ca este incantata de evolutia jucatoarelor romance de tenis si a spus ca a felicitat-o pe Andreea Mitu pentru jocul foarte bun de la Roland Garros, unde a ajuns pana in optimile de finala dupa ce a invins-o pe Karolina Pliskova.

5

Simona Halep a acordat un interviu pentru o televiziune din tara noastra unde a vorbit despre despre tenisul romanesc. Desi a fost eliminata in turul secund de catre Lucic-Baroni la Roland Garros, Simona a urmarit in continuare evolutiile romancelor care au ramas la acest turneu. Romanca a vorbit despre evolutia foarte buna a Andreei Mitu, care a ajuns pana in optimile de finala, fiind cea mai buna clasare din cariera pentru jucatoare.

Jucatoarea romanca de tenis i-a transmis un mesaj de felicitare dupa victoria in fara Karolinei Pliskova si crede ca poate ajunge mai sus in clasamentul WTA. Andreea Mitu are un joc solid si constant, iar evolutia de la Roland Garros ii poate da mai multa incredere in fata adversarelor puternice. Halep are incredere in Mitu ca va creste mult in urmatoarea perioada si rezultatele vor fi si mai bune, posibil sa castige turnee importante, mai ales ca este tanara si are timp sa isi dezvolte cariera.

S-ar putea sa-ti placa si