Simona Halep 2015

Antrenorii Simonei sunt criticati pentru eliminarile de la turneele pe zgura

Antrenorii Simonei criticati

  • Sever Dron critica antrenorii Simonei

Pe scurt

Fostul tenismen Sever Dron critica staff-ul Simonei pentru ca nu a fost capabili sa o sustina in aceste competitii, dar si schimbarile dese de strategie care au bulversat-o pe romanca si au facut-o sa piarda meciuri usoare. Acestia ar fi trebuit sa o lase sa joace cum a facut-o pana sa inceapa turneele pe zgura.

5

Dupa infrangerea in turul secund din cadrul turneului de Grand Slam, Roland Garros, tenismena romanca trebuie sa isi refaca moralul si conditia fizica pentru sezonul care se va desfasura pe iarba. Sever Dron, fost finalist de Cupa Davis critica antrenorii Simonei care nu au ajutat-o sa castige meciuri in cadrul turneelor disputate pe zgura.

Staff-ul acesteia nu a fost capabil sa o ajute in momentele dificile, iar faptul ca Darren Cahill nu a putut sa o sustina in cadrul acestui turneu, spune foarte multe despre capacitatea de organizare si dorinta de a sustine o jucatoare foarte talentata precum Halep. Fostii antrenori ai romancei au venit cu experienta din trecut si au incercat sa aplice aceleasi metode si cu Simona, fara a incerca sa creeze o tactica de joc cat mai adaptata nevoilor de joc ale tenismenei.

Ei nu ar fi trebuit sa schimbe strategia de joc in timpul Roland Garros-ului, fara un antrenament intens care sa o faca sa isi imbunatateasca acest tip de joc. Ar fi trebuit sa joace asa cum a facut-o in trecut, calitati care i-au adus numeroase victorii si trofee.

 

S-ar putea sa-ti placa si