Diverse

Antrenorul lui Iohannis vorbeste despre Simona Halep

Marius Vecernea a vorbit despre problemele Simonei

  • Marius Vecerdea a vorbit despre problemele Simonei

Pe scurt

Antrenorul de tenis al lui Klaus Iohannis crede ca Simona are nevoie de un mental coach care sa o invete sa fie mai relaxata pe terenul de tenis. Vecernea considera ca Victor Ionita a vrut sa isi faca un nume in lumea tenisului si nu l-a interesat de performanta Simonei.

5

Antrenorul de tenis al Presedintelui Romaniei, Klaus Iohannis a vorbit despre evolutia Simonei din ultima vreme. Marius Vecerdea crede ca Halep are nevoie de un mental coach care sa o invete cum sa fie cat mai relaxata. O alta problema a romancei o reprezinta si schimbarile dese de antrenori care nu ii permit sa se cunoasca mai bine din punct de vedere profesional si sa creeze o relatie stransa de colaborare. Vecerdea considera ca interensul lui Victor Ionita a fost acela de a-si crea un nume in lumea tenisului mondial pentru ca a pregatit-o pe numarul 3 WTA dar si de a castiga o suma consistenta de bani.

Contractul dintre Simona Halep si Victor Ionita a expirat dupa turneul de la Roland Garros, iar cei doi au renuntat sa il mai prelungeasca. Tenismena a declarat ca lipsa de comunicare dintre cei doi a dus la incheierea colaborarii. In acest moment noul tehnician este Daniel Dobre. Antrenorul i-a fost alaturi la Wimbledon, turneu la care Simona a fost eliminata in primul tur.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si