Diverse

Arma letala a Simonei in fata Serenei Williams si Mariei Sharapova

Simona are viteza de a le invinge pe adversarele ei

  • Viteza este arma letala a Simonei in lupta cu WIlliams si Sharapova

Pe scurt

Simona Halep a descoperit ce ii poate aduce avantajul in fata Serenei Williams si Mariei Sharapova - viteza. Faptul ca se misca bine pe teren si are putere mentala foarte buna o pot ajuta sa treaca de cele doua jucatoare si sa obtina primul ei titlu de Grand Slam.

5

Simona Halep incearca sa isi indeplineasca visul de a obtine primul ei trofeu de Grand Slam, iar pentru ca acest lucru sa se intample romanca trebuie sa treaca de jucatoare puternice precum Maria Sharapova si Serena Williams. Virginia Ruzici, fosta jucatoare romanca de tenis crede ca principalul atuu al tenismenei romance in fata celor doua jucatoare este viteza. Simona se misca foarte bine pe teren, are viteza si joaca curat din punct de vedere tehnic.

Halep este talentata si invata foarte repede, iar mental sta foarte bine, dar mai are nevoie de experienta pentru a castiga primul ei trofeu de Grand Slam. Obtinerea unei victorii impotriva rusoaicei ar fi un vis devenit realitate pentru romanca dupa ce a reusit sa o invinga pe Serena Williams. Halep incearca sa isi imbunatateasca jocul in permanenta si studiaza jocul adversarelor pentru a le afla punctele slabe. Simona urmeaza sa participe la turneele de la Birminghamm si Wimbledon unde are sansa de a se revansa pentru eliminarea prematura de la Roland Garros.

S-ar putea sa-ti placa si