Simona Halep 2015

Ascensiune fulminanta pentru Halep in ultimii doi ani

Simona Halep evolueaza in cariera

  • Sute-ul WTA a publicat un articol despre Simona Halep

Pe scurt

Site-ul WTA ap publicat un articol despre ascensiunea Simonei Halep din ultimii doi ani si totodata despre sansele ca aceasta sa castige primul ei turneu de Grand Slam. Simona S-a maturizat si stie cum sa trateze fiecare meci pentru a aobtine rezultate cat mai bune, a mai scris site-ul.

5

Site-ul WTA a publicat un articol care face referire la evolutia Simonei Halep din ultimii doi ani, dar si posibilitatea ca aceasta sa obtina primul ei titlu de Grand Slam. Acestia vorbesc despre cat de repede a evoluat Simona si a ajuns sa castige 11 titluri WTA, cel mai important fiind la Indian Wells. Datorita partidelor foarte bune pe care le-a realizat in ultima vreme, sansele de a castiga primul ei titlu de Grand Slam sunt foarte mari, mai ales ca aceasta s-a maturizat foarte mult in ultima vreme si stie cum sa trateze fiecare meci pentru a obtine rezultate cat mai bune.

Unul dintre aceste meciuri a fost cel jucat in finala Roland Garros de anul trecut impotriva Mariei Sharapova cand a fost invinsa cu scorul de 6-4, 6-7, 6-4. Nimeni nu se astepta ca Sharapova sa obtina atat de greu victoria in fata romancei mai ales ca rusoaica mai obtinuse in 2012 acest trofeu, iar in 2013 jucase finala impotriva Serenei Williams.

Site-ul a mai facut referire si la declaratiile recente ale Simonei care a spus ca se simte mult mai bine si crede ca va obtine rezultate bune pe suprafata ei favorita, iar meciurile jucate la turneele precedente ii dau mai multa incredere in fortele proprii.

S-ar putea sa-ti placa si