Diverse

Boris Becker are incredere in revenirea Simonei

Becker crede ca Simona va reveni in circuitul feminin

  • Boris Becker crede ca Simona poate reveni la forma de la inceputul anului

Pe scurt

Antrenorul lui Novak Djokovic crede ca Simona trece printr-o pasa proasta dar are incredere ca va reveni la forma de la inceputul anului, dar are nevoie si de sustinerea staff-ului pentru a reusi acest lucru.

5

Fostul mare tenismen, actualmente antrenorul numarului 1 ATP, Novak Djokovic, Boris Becker crede ca Simona a ajuns intr-un punct mort al carierei, dar este sigur ca va reveni in forta in circuitul feminin. Eliminarea din turul secund de la Roland Garros a fost ca o lovitura pentru romanca, ce a facut-o sa isi piarda increderea in ea, rezultatul fiind eliminarea din primul tur de la Wimbledon.

Becker crede ca Halep are puterea de a trece peste acest impas, dar este nevoie si de staff pentru a o ajuta. La ultimele turnee evolutia romancei nu a fost foarte buna comparativ cu inceputul anului cand a castigat trei turnee importante, Dubai Shenzen si Indian Wells. Problemele s-au vazut de la turneul din Madrid cand a fost eliminata in primul tur de catre Alize Cornet, apoi a urmat turneul de la Roma unde a ajuns pana in semifinala. Urmatorul turneu la care va participa romanca va fi US Open.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si