Declaratii Simona Halep

Ce asteptari are Simona pentru Wimbledon

Obiectivul Simonei pentru Wimbledon

  • Simona si-a stabilit obiectivul pentru Wimbledon

Pe scurt

Simona a facut cateva declaratii privitoare la Wimbledon. Romanca a spus ca obiectivul principal este de a juca fiecare meci cat mai relaxat si fara presiune si nu acorda o mare importanta trofeului.

5

Simona se pregateste intens pentru unul dintre cele mai importante turnee ale anului, Wimbledon care se va desfasura pe iarba in Marea Britanie si unde a ajuns pana in semifinale anul trecut.  Ea a declarat ca va incerca sa isi faca jocul ca si pana acum si nu si-a facut sperante ca va obtine trofeul. Nu se stie niciodata ce se va intampla in cadrul turneului. Pana atunci se va concentra la fiecare meci pentru a incerca sa obtina victoria.

Romanca nu vrea sa mai puna presiune asupra psihicului si sa nu poata sa isi faca jocul asa cum trebuie. Halep a mai spus ca se simte bine pe iarba fiind o suprafata care se potriveste stilului de joc. Nu doreste sa iasa din competitie asa cum a facut-o la Roland Garros cand a fost eliminata din turul secund. Va incerca sa joace fiecare meci cat mai relaxat si fara presiune. Turneul se va desfasura in perioada 29 iunie-12 iulie si va fi transmis si in tara noastra.

 

S-ar putea sa-ti placa si