Declaratii Simona Halep

Ce crede Simona despre Heather Watson

Simona a vorbit despre Heather Watson

  • Simona a vorbit despre Heather Watson, coechipiera de la Birmingahm

Pe scurt

Simona crede ca Heather Watson are potentialul de a ajunge in top 20 WTA foarte repede, mai ales ca este o jucatoare care se misca foarte bine pe teren si lupta pana la capat.

5

Simona a vorbit despre coechipiera la probele pe echipe de la Birmingham. Halep crede ca britanica are potentialul de a ajunge in top 20 WTA. Watson lupta pana la capat si loveste mingea foarte bine, dar nu foarte puternic. Se misca foarte bine pe teren si progreseaza mult, a mai spus Simona. Romanca si britanica au facut echipa la Birmingham unde au reusit performanta de a ajunge pana in sferturile de finala. Simona a vorbit si despre confruntarile dintre cele doua si o considera o adversara puternica. Ultima intalnire a avut loc la US Open unde romanca a trecut de Watson dupa aproape trei ore de joc.

Simona a participat la ultimele turnee si la competitiile pe echipe. Motivul principal pentru care a facut acest lucru este de a-si imbunatati loviturile care au probleme, dar si pentru a-si imbunatati starea mentala, capitol la care Halep a avut de suferit in ultima vreme. Dupa scurta vacanta in tara noastra, Simona va incepe pregatirea pentru turneele de pe hard, care se vor desfasura in SUA. La aceste turnee romanca nu are de aparat foarte multe puncte.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si