Simona Halep 2015

Ce decizie a luat Simona dupa eliminarea de la Birmingham

Simona si-a concediat antrenorul

  • Decizie radicala luata de Simona Halep

Pe scurt

Simona Halep l-a concedit pe Victor Ionita, alaturi de care a colaborat in ultima perioada. Decizia a venit ca urmare a rezultatelor nesatisfacatoare. Noul antrenor va fi Daniel Dobre alaturi de care a mai colaborat la Turneul Campioanelor in 2014.

5

Simona a luat o decizie radicala dupa eliminarea din sferturile de finala de la Birmingham. Ea si-a concediat antrenorul, pe Victor Ionita pentru rezultatele nesatisfacatoare obtinute in ultima vreme. Era o chestiune de timp pana ca acest lucru sa se intample mai ales ca relatia dintre cei doi s-a racit dupa Roland Garros. Pana in acel moment Simona il chema in fiecare pauza dintre seturi pentru a se consulta si a primi sfaturi.

Se pare ca noul antrenor va fi tot un roman, in persoana lui Daniel Dobre alaturi de care a colaborat foarte putin pe parcursul Turneului Campioanelor din 2014. Este posibil ca in spatele acestei schimbari sa fie Ion Tiriac cel care i-a ghidat cariera Simonei in ultima vreme. Dobre a lucrat in cadrul Academiei de Tenis a lui Gunther Bosch, un apropiat al lui Tiriac.

Daniel Dobre va trebui sa intre rapid in ritm pentru ca intr-o saptamana va incepe turneul de Grand Slam de la Wimbledon. Exista posibilitatea ca Halep sa colaboreze si cu Darren Cahill, antrenorul din staff-ul Adidas la aceasta competitie. In ultimii trei ani romanca a schimbat nu mai putin de cinci antrenori: Andrei Mlendea, Victor Ionita, Wim Fissette, Adrian Marcu si Thomas Hogstedt.

S-ar putea sa-ti placa si