Declaratii Simona Halep

Ce doreste Simona sa imbunatateasca la jocul ei

Ce doreste Simona sa imbunatateasca la jocul ei

  • Simona a vorbit despre ce doreste sa imbunatateasca la jocul ei

Pe scurt

Simona a declarat ca participarea la competitiile pe echipe este pentru imbunatatirea loviturilor, voleul si returul fiind doua dintre acestea, iar participarea la cat mai multe meciuri oficiale o ajuta mult in indeplinirea acestui obiectiv.

5

Simona a acordat un interviu pentru o publicatie din tara noastra unde a vorbit despre evolutia din ultima vreme, ce planuri de viitor are dar si ce ar trebui sa imbunatateasca la jocul pe care il face. Halep doreste sa isi imbunatateasca voleul si returul, de aceea participa tot mai des si la competitiile pe echipe, unde are posibilitatea de a efectua astfel de lovituri. Faptul ca sunt meciuri oficiale o ajuta mai mult pentru ca se poate concentra mult mai bine decat la antrenament, a mai spus ea.

la ultimele turnee la care a participat Simona s-a inscris si la competitia pe echipe, iar cel mai bun rezultate au fost optimile de finala de la Birmingham. Romanca nu este o specialista a acestor turnee, ea avand putine meciuri la dublu disputate de-a lungul carierei. Simona a luat o scurta pauza de la competitii pentru a se odihni dupa un program incarcat. Ea si-a anuntat prezenta la turneul de la Cincinnati, SUA, care se va desfasura pe hard si va incepe pe 13 august.

S-ar putea sa-ti placa si