Diverse

Ce spune presa italiana despre eliminarea Simonei de la Roland Garros

Presa comemteaza infrangerile Simonei

  • Presa italiana comenteaza jocul Simonei din ultima vreme

Pe scurt

Presa italiana a comentat infrangerile Simonei din ultima vreme si le pun pe seama presiunii psihice asupra romancei, presiune creata de asteptarile suporterilor si a presei care si-a dorit ca aceasta sa repete performanta din anii trecuti.

5

Presa italiana a comentat recentele eliminari ale Simonei de la turneele pe zgura la care a participat in ultimul an. Acestia pun infrangerile pe seama presiunii psihice care a afectat jocul romancei. Fanii, presa, dar si victoriile importante obtinute anul trecut si la inceputul acestui an au pus presiune pe Simona pentru a-si egala performanta anterioara.

Italienii cred ca Halep va avea de muncit mult mai mult decat atunci cand nu avea puncte de aparat, acest lucru facand diferenta dintre o jucatoare care face meciuri bune si o campioana adevarata. Acestia cred ca iubita tenismena romanca trebuie sa se odihneasca pentru a-si recapata fortele si sa se gandeasca la o noua strategie de joc, alaturi de staff-ul ei tehnic.

Pentru Simona urmeaza un turneu foarte greu, Wimbledon, care se va desfasura in Marea Britanie pe iarba. Romanca se simte pregatita pentru aceasta competitie si crede ca va face o figura buna. Infrangerile anterioare au facut-o sa isi doreasca mult mai mult obtinerea unui titlu de Grand Slam.

S-ar putea sa-ti placa si