Simona Halep 2015

Ce spune Sever Dron despre schimbarile din staff-ul Simonei

Sever Dron a vorbit despre staff-ul Simonei

  • Sever Dorn a facut declaratii privitoare la antrenorii Simonei

Pe scurt

Sever Dron a vorbit despre schimbarile din staff-ul Simonei si nu crede ca este o surpriza ca romanca a incheiat colaborarea cu Victor Ionita datorita lipsei de comunicare dintre cei doi si crede ca alaturi de Daniel Dobre, Simona va reveni la forma din 2014 cand a obtinut rezultate foarte bune.

5

Fostul finalist de Cupa Davis, Sever Dron a vorbit despre schimbarile din ultima vreme care au implicat staff-ul Simonei. Nu crede ca a fost o surpriza ca Ionita a fost demis si pune toata situatia pe lipsa de comunicare dintre tenismena si antrenor si pe faptul ca Simona este foarte exigenta si de aceea a schimbat atatia antrenori. Relatia dintre antrenor si jucatoare este forte importanta, prin prisma faptului ca cel dintai trebuie sa aiba incredere in persoana pe care o pregateste si trebuie sa o sustina indiferent de situatia de pe teren.

Sever Dron a vorbit si despre Daniel Dobre si considera ca antrenorul este o persoana competenta care stie ce are de facut si se adapteaza conditiilor de joc. S-a vazut acest lucru si la Turneul Campioanelor din 2014 unde a fost alaturi de Simona si a pregatit-o din punct de vedere psihologic. Alaturi de Dobre, Simona poate reveni in forma de anul trecut cand a obtinut unele dintre cele mai importante victorii ale carierei. Lui Dron ii pare rau ca noul antrenor al Simonei a parasit Clubul de Tenis bucuresti unde si-a desfasurat activitatea in ultima vreme si spera ca vor fi alti antrenori care sa duca mai departe munca inceputa de unul dintre cei mai buni pedagogi ai clubului.

S-ar putea sa-ti placa si