Simona Halep 2015

Ce spune Simona despre meciul pierdut in fata Cepelovei

Declaratiile Simonei dupa Wimbledon

  • Primele declaratii ale Simonei dupa infrangerea de la Wimbledon

Pe scurt

Simona a vorbit despre infrangerea suferita in fata janei Cepelova si considera ca nu este o surpriza si nu este dezamagita de rezultat mai ales ca nu avea asteptari de la acest turneu. Ea a declarat ca nu sta foarte bine din punct de vedere moral si a avut joacul afectat din acest motiv.

5

Simona a vorbit despre meciul pierdut in fata Janei Cepelova si considera ca meciul facut de adversara a fost unul neasteptat de bun. Cepelova a luptat pentru fiecare minge, iar din punct de vedere mental a stat foarte bine. Romanca a mai spus ca nu este surprinsa de eliminarea de ieri mai ales ca atunci cand a venit la acest turneu nu avea asteptari cu privire la cat de departe va ajunge in cadrul competitiei.

Simona a mai declarat ca are incredere in jocul pe care il face, singurele probleme pe care le confrunta fiind cele la nivel mental. Inca nu are incredere in ea si nu poate sa dea ce e mai bun pe terenul de tenis, mai ales ca a venit dupa mai multe eliminari usoare de la turnee imprtante precum Roland Garros, Mutua Madrid Open sau turneul de la Roma.

Halep a pierdut ieri in fata Janei Cepelova in trei seturi cu scorul de 7-5, 3-6, 4-6 dupa doua ore de joc. Daca la inceputul meciului Simona avea avantajul, adversara a reusit sa revina si sa preia conducerea partidei. Romanca a revenit de cateva ori, dar nu a fost suficient pentru a obtine victoria.

S-ar putea sa-ti placa si