Simona Halep la Roma

Ce spune Simona Halep despre turneul de la Roma

Simona-Halep4

  • Simona Halep vorbeste despre turneul de la Roma

Pe scurt

Simona Halep a vorbit despre turneul de la Roma, cu jurnalistii si a declarat ca acesta este unul dintre turneele ei favorite, de aici incepand sa evolueze in cariera si sa joace un tenis de cel mai inalt nivel. In 2013 ea a ajuns pana in semifinale unde a fost eliminata de Serena Williams.

5

Simona Halep participa in aceste momente la turneul de Roma, care se desfasoara pe zgura, o suprafata care i-a pus probleme Simonei in ultima vreme. Ea nu a reusit sa obtina rezultate prea bune la aceste competitii, La Stuttgard a ajuns pana in semifinale, iar la Madrid a fost eliminata inca din primul tur.

Turneul de la Roma este unul de suflet pentru jucatoarea romanca, de aici incepand sa joace un tenis de cel mai inalt nivel, asa cum spune ea. In 2013, a fost nevoita sa joace in calificari pentru un loc pe tabloul principal al acestui turneu, ca mai apoi sa treaca de jucatoare precum Svetlana Kuznetsova, Agnieszka Radwanska sau Jelena Jankovic, constanteanca, ajungand pana in semifinale unde a fost eliminata de Serena Williams. Acesta este punctul de cotitura care i-a dat increderea ca poate sa joace alaturi de cele mai puternice jucatoare din WTA.

Pentru acest turneu, Simona este cap de serie numarul 2 si va juca impotriva lui Alison Riske, maine, in turul II al acestei competitii. Simona nu s-a mai intalnit cu aceasta jucatoare in trecut.

S-ar putea sa-ti placa si