Diverse

Ce spune Virginia Ruzici despre jocul Simonei Halep

Virginia Ruzici a vorbit despre Simona Halep

  • Virginia Ruzici vorbeste despre Simona Halep

Pe scurt

Managerul Simonei Halep, Virginia Ruzici a vorbit despre evolutia carierei romancei si crede ca aceasta se poate mentine in Top 3 WTA pentru o buna perioada de timp. Jocul romancei este din ce in ce mai bun si inca mai pot aduce imbunatatiri care sa le surprinda pe adversare.

5

Fosta tenismena castigatoare a unui turneu de Grand Slam, Virginia Ruzici care este in prezent managerul Simonei a vorbit despre evolutia in cariera si modificarile pe care le-a facut stilului de joc. Ruzici a vorbit si despre pozitia in clasamentul WTA si crede ca Simona se poate mentine o perioada buna de timp intre primele trei jucatoare ale lumii.

Fosta jucatoare de tenis a declarat ca, desi nu se vede foarte bine in statistici constanteanca a evoluat foarte mult in ultima vreme si jucatoare de top au inceput sa se teama de ea. Schimbarile in tactica de joc au venit ca un raspuns al evolutiei carierei. Daca la inceput adversarele nu o cunosteau, intre timp au studiat in detaliu jocul facut de Simona Halep si pot sa ii returneze mingiile mult mai bine, de aceea staff-ul impreuna cu Halep incearca sa schimbe tactica de joc atat de des pentru a le crea dificultati adversarelor puternice. In cazul celor cotate mai slab Simona trebuie sa fie mai increzatoare si sa se concentreze la fiecare meci pentru a nu le permite sa treaca in avantaj.

Virginia Ruzici crede ca Simona poate sa mai imbunatateasca cateva aspecte ale jocului mai ales al doilea serviciu care poate fi mai performant sau venirea la fileu mult mai des pentru a le surprinde pe adversare.

S-ar putea sa-ti placa si