Simona Halep 2015

Cine este Daniel Dobre noul antrenor al Simonei

Noul antrenor al Simonei, Daniel Dobre

  • Cateva cuvinte despre noul antrenor al Simonei

Pe scurt

Daniel Dobre este noul antrenor al Simonei, cel care a ajutat-o si la Turneul Campioanelor din 2014 unde Simona a ajuns pana in finala. Simona a declarat ca are incredere in el si se bucura ca a acceptat sa ii fie antrenor.

5

Victor Ionita a fost inlocuit de antrenorul Daniel Dobre pe banca tehnica a Simonei. Ei au cazut de comun acord si nu au mai prelungit contractul de colaborare inainte de turneul de la Wimbledon. Ionita i-a fost alaturi timp de 6 luni, perioada in care Simona a castigat 3 turnee importante, Dubai, Shenzen si Indian Wells, dar a suferit si numeroase infrangeri. Mai multe nume importante din lumea tenisului prevesteau eliminarea lui Ionita din calitatea de antrenor.

Noul antrenor al tenismenei romance este o persoana alaturi de care a mai colaborat o scurta perioada de timp, in 2014. Daniel Dobre a fost alaturi de Halep pe parcursul Turneului Campioanelor unde a ajutat-o din punct de vedere al psihicului. Se pare ca prezenta lui Dobre in Singapore a ajutat-o mult pe romanca, ea invingand-o pe Williams ca mai apoi sa ajunga pana in finala.

Daniel Dobre a fost antrenor in cadrul academiei de tenis a lui Gunther Bosch unde a lucrat direct cu fostul antrenor al lui Boris Becker. Simona a declarat ca il apreciaza foarte mult mai ales ca au colaborat in trecut, lucru care a ajutat-o in dezvoltarea profesionala,are incredere in el si considera ca asa ar trebui sa fie relatia dintre jucator si antrenor.

S-ar putea sa-ti placa si