Declaratii Simona Halep

Cum a reactionat Simona dupa infrangerea de la Roma

Romania's Simona Halep waits for the ball during their French tennis Open round of sixteen match against USA's Sloane Stephens at the Roland Garros stadium in Paris on June 2, 2014.  AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA        (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images) Romania's Simona Halep waits for the ball during their French tennis Open round of sixteen match against USA's Sloane Stephens at the Roland Garros stadium in Paris on June 2, 2014. AFP PHOTO / MIGUEL MEDINA (Photo credit should read MIGUEL MEDINA/AFP/Getty Images)

  • Primele declaratii ale Simonei dupa infrangerea de la Roma

Pe scurt

Simona Halep nu este deprimata dupa infrangerea impotriva Carlei Suarez Navarro din cadrul turneului de la Roma. Aceasta a fost invinsa in trei seturi cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7, dupa mai bine de doua ore de joc. Aceasta crede ca acest meci o va ajuta sa se pregateasca psihic mai bine pentru Open-ul Francez. Halep crede ca Navarro a facut un meci mult mai solid decat ea.

5

Ieri s-a disputat meciul din semifinalele turneului de la Roma, intre Simona Halep si Carla Suarez Navarro, partida incheiata cu victoria ibericei cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7. Meciul a fost unul intens, care a durat aproape trei ore, dar se pare ca Navarro a rezistat mai bine presiunii si a reusit sa se impuna. Simona a avut probleme de concentrare in al doilea set si a cerut o pauza de vestiar pentru a incerca sa reintre in joc. Totusi, acest lucru nu a fost suficient, iberica impunandu-se si astfel va juca finala acestui turneu.

Infrangerea din acest meci nu a deprimat-o pe Halep si crede ca un astfel de meci o pregateste psihic pentru meciurile mult mai grele de la turneul de Grand Slam de la Paris de saptamana viitoare. Simona a spus ca va incerca sa ia tot ce e pozitiv din aceasta partida, dar in acelasi timp vrea sa vada ce a mers prost si sa corecteze pana la Open-ul Francez.

Constanteanca a mai spus ca Navarro a facut un meci solid si a stat foarte bine in teren, mai ales in setul doi, un set pe parcursul caruia Simona a pierdut ritmul si i-a permis adversarei sa il castige. In saptamana care urmeaza, romanca va pleca la Paris pentru a se antrena si a se pregati mental pentru Roland Garros.

S-ar putea sa-ti placa si