Simona Halep 2015

Cum arata programul Simonei in urmatoarea perioada

Programul Simonei pentru perioada urmatoare

  • Simona si-a stabilit programul pentru sezonul pe iarba

Pe scurt

Simona Halep si-a stabilit turneele la care va participa in perioada urmatoare. Primul va fi cel de la Birmingham unde este cap de afis, dupa care va lupta pentru egalarea performantei de anul trecut la Wimbledon cand a ajuns pana in semifinale.

5

Dupa ce a pierdut puncte importante la turneele care s-au desfasurat pe zgura, Simona va trebui sa evolueze foarte bine la turneele viitoare care se vor desfasura pe iarba, pentru a se mentine in top 3 WTA. Primul turneu la care va participa din sezonul pe iarba va fi cel de la Birmingham la care si-a anuntat prezenta inca de la inceputul anului. Turneul se va desfasura in perioada 15-21 iunie. Simona este favorita numarul 1, dar nu scapa de adversare puternice precum, Ana Ivanovic, Carla Suarez Navarro sau Karolina Pliskova. Vor mai participa inca trei romance, Monica Niculescu, Irina Begu si Alexandra Dulgheru.

Dupa aceasta competitie urmeaza unul dintre cele mai importante turnee ale anului, Wimbledon, unde anul trecut a ajuns pana in semifinale, fiind eliminata de Eugenie Bouchard. Simona va incerca sa repete performanta de anul trecut, castigarea acestui turneu fiind unul dintre obiectivele principale ale iubitei tenismene romance. Deocamdata constanteanca se relaxeaza alaturi de familia ei, urmand ca in perioada urmatoare sa inceapa pregatirile pentru Birmingham

S-ar putea sa-ti placa si