Simona Halep 2015

Daniel Dobre vorbeste despre despartirea de Simona Halep

Daniel Dobre vorbeste despre despartirea de Simona Halep

  • Daniel Dobre o sustine pe Simona Halep chiar daca nu mai colaboreaza

Pe scurt

Daniel Dobre a vorbit despre colaborarea cu Simona si faptul ca cei doi nu au avut un contract incheiat. Antrenorul a fost alaturi de jucatoare ca prieten. Simona se afla intr-o forma buna si stie ce are de facut in continuare, a mai spus Dobre.

5

Daniel Dobre, antrenorul care i-a fost alaturi Simonei pe timpul turneului de la Wimbledon a acordat un interviu pentru o publicatie in care a vorbit despre decizia romancei de a continua colaborarea cu Darren Cahill. Dobre a dorit sa precizeze ca nu a fost incheiat un contract de colaborare intre el si Halep, doar i-a fost alaturi ca prieten pentru a o ajuta la turneul britanic. Acesta a spus ca nu au nici o oblicagie unul fata de celalalt, iar cand Simona ii solicita ajutorul iar el are cateva zile libere o ajuta cu placere. Antrenorul a mai spus ca o va mai ajuta daca ii va cere acest lucru si nu exclude o colaborare, dar momentan tenismena are programul facut si colaboreaza cu un alt antrenor in mod oficial.

Daniel Dobre a vorbit si despre Wimbledon si crede ca este normal ca un jucator sa mai aiba si momente slabe, mai ales dupa doi ani la cel mai inalt nivel. Si alte jucatoare de top au avut aceeasi problema. Pana la urma Simona a pierdut doar un meci, numai ca presa din Romania a facut o tragedie din acest lucru si au scris articole care au pus-o intr-o lumina proasta. Tensimena romanca are incredere in ea si stie foarte bine ce are de facut in continuare. Performantele mai slabe se pot datora oboselii care le afecteaza pe jucatoare, efortul depus pentru acest sport fiind foarte mare. Nu trebuie ca dupa fiecare infrangere sa facem o tragedie si sa vorbim o jucatoare de rau, a mai declarat Dobre.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si