Simona Halep Madrid

Decizia neasteptata luata de Simona in timpul primului meci de la Madrid

Simona Halep of Romania hits a return during her women's singles quarter -final tennis match against Sabine Lisicki of Germany at the Wimbledon Tennis Championships, in London July 2, 2014.     REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN  - Tags: SPORT TENNIS) Simona Halep of Romania hits a return during her women's singles quarter -final tennis match against Sabine Lisicki of Germany at the Wimbledon Tennis Championships, in London July 2, 2014. REUTERS/Stefan Wermuth (BRITAIN - Tags: SPORT TENNIS)

  • Decizia luata de Simona in timpul meciului cu Alize Cornet

Pe scurt

In timpul meciului desfasurat in primul tur la turneul de la Madrid, Simona Halep a solicitat ajutorul antrenorului Darren Cahill pentru a o indruma pe parcursul meciului. Antrenorul de origine australiana, nu este antrenorul principal al Simonei, acestia colabroand pentru turneele care se desfasoara pe zgura. Antrenorul princiapl al jucatoarei romance este Victor Ionita.

5

In timpul meciului din primul tur impotriva frantuzoaicei Alize Cornet, Simona a solicitat ajutorul antrenorului australian Darren Cahill. Surpriza nu se datoreaza acestui fapt, jucatorii de tenis, solicitand des ajutorul antrenorilor pentru a-i indruma pe parcursul unui meci. Antrenorul australian Darren Cahill nu este antrenorul principal al Simonei, acesta fiind Victor Ionita care a indrumat-o pe parcursul carierei acesteia.

Antrenorul a coborat din tribune si a sfatuit-o cum sa isi desfasoare jocul pe mai departe, din pacate acest lucru nu a fost suficient, Simona, fiind invinsa in doua seturi de catre frantuzoaica.

Jucatoarea romanca si Darren Cahill colaboreaza la turneele care se desfasoara pe zgura, mai intai la Stuttgard si la turneele ce vor urma. Cei doi au mai colaborat si la Indian Wells si Miami, competitii la care Simona s-a descurcat foarte bine, la Miami a jucat semifinalele, iar turneul de la Indian Wells a obtinut trofeul.

 

S-ar putea sa-ti placa si