Simona Halep la Grand Slam

Decizie neasteptata din partea Simonei si a antrenorului Darren Cahill

Simona nu mai colaboreaza cu Darren Cahill

  • Ce decizie au luat Simona Halep si antronorul ei Darren Cahill

Pe scurt

Simona Halep si antrenorul australian Darren Cahill au luat decizia de a nu mai colabora pe durata turneului de la Roland Garros. Decizia a venit dupa ce Cahill a fost invitat sa comenteze meciurile care se vor desfasura la acest turneu. Simona va fi pregatita, in continuare de Victor Ionita.

5

Simona Halep si antrenorul australian Darren Cahill au luat decizia de a nu mai colabora pe durata turneului de Grand Slam, Roland Garros. Decizia a venit dupa ce Cahill a fost invitat sa comenteze meciurile care se vor desfasura la acest turneu pentru un post de televiziune american. Halep va fi sustinuta in continuare de Victor Ionita.

Darren Cahill este antrenor in cadrul centrului de performanta sustinut de Adidas, care este si sponsorul oficial al Simonei. Acesta a mai colaborat cu numeroase nume din tenisul feminin dar si masculin precum Andre Agassi, Ana Ivanovic sau Sorana Cirstea. Cahill a fost alaturi de tenismena romanca pe toata durata turneelor care s-au desfasurat pe zgura pana in acest moment.

Colaborarea dintre cei doi nu se va opri aici a declarat Simona, mai ales ca se inteleg foarte bine. Ei vor mai colabora si inainte de Wimbledon, in timpul turneului de la Cincinnati, dar si US Open. Constanteanca a castigat trei titluri anul acesta, dar ii lipseste unul de la turneele desfasurate pe zgura. Roland Garros-ul este sansa ei de a obtine si acest trofeu, insa lupta va fi foarte dificila.

S-ar putea sa-ti placa si