Diverse

Declaratii magulitoare despre Simona Halep

Simona+Halep+Wimbledon+Day+2+j412rl1nSPax

  • Viteza Simonei Halep inclusa in profilul jucatoarei perfecte de tenis

Pe scurt

Viteza de a se deplasa pe teren si abilitatea de a returna mingiile de tenis cu viteza, sunt calitatile Simonei care au fost incluse in profilul jucatoarei de tenis perfecte. Garbine Muguruza le-a mai inclus in aceasta descriere si pe Serena Williams si Maria Sharapova. Cele 3 jucatoare ocupa primele 3 pozitii in clasamentul WTA.

5

Intr-un video realizat pentru sponsorul, Garbine Muguruza, locul 20 WTA si cea mai promitatoare jucatoare de tenis, a vorbit despre jucatoarea perfecta de tenis si a inclus abilitatea Simonei de a juca in profilul jucatoarei perfecte, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova. Pentru Muguruza jucatoarea perfecta de tenis este o combinatie dintre calitatile primelor 3 clasate in topul WTA..

Jucatoarea trebuie sa puternica asa cum este Serena Williams, sa aiba mentalitatea de invingatoare a Mariei Sharapova si viteza de a se deplasa pe teren si de a returna mingiile asa cum o are romanca. Cele trei jucatoare sunt recunoscute pentru abilitatile lor care le-au ajutat sa revina din situatii critice si sa castige partidele.

Iberica s-a intalnit, in competitiile sportive cu Simona Halep de 3 ori pana acum si a reusit sa o invinga de doua ori, la Wuhan si Fed Cup, in timp ce jucatoarea romanca a castigat doar o partida, in meciul disputat la turneul de la Stuttgard, de anul acesta, in optimile de finala, cu scorul de 3-6, 6-1, 6-3.

S-ar putea sa-ti placa si