Simona Halep 2016

Declaratiile Simonei dupa eliminarea de la Roland Garros

Simona Halep Roland Garros

  • SImona Halep eliminata de la Roland Garros

Pe scurt

Simona Halep a fost eliminata de la Roland Garros de catre Samantha Stosur cu scorul de 6-7, 3-6. Simona a decalrat ca este nemultumita de conditiile de joc, dar si de proasta gestionare a situatiei de catre conducerea turneului. Meciul Simonei cu Stosur a fost amanat de mai multe ori din cauza vremii nefavorabile.

5

Simona Halep a facut primele declaratii dupa ce a fost eliminata de la Roland Garros in optimile de finala de catre australianca Samantha Stosur cu scorul de 6-7, 3-6 dupa o partida care a inceput Duminica, dar intrerupta din cauza vremii nefavorabile la scorul de 5-3 pentru Simona scor care ii oferea posibilitatea de a castiga primul set. Partida ar fi trebuit reluata Luni dar a fost amanata pentru ziua de ieri tot din cauza vremii. Simona nu a reusit sa reintre in ritm dupa aceste amanari si a fost invinsa de australianca in doua seturi.

Dupa partida, romanca a declarat ca este nemultumita de organizarea acestui turneu si conditiile de joc, iar suprafata umeda a terenului i-a pus probleme in a gestiona partida. Riscul de accidentare era unul ridicat, a mai declarat aceasta. Halep a mai spus ca in coditii normale de joc ar avea sanse sa obtina trofeul la Roland Garros. Turneul este programat sa se incheie la sfarsitul acestei saptamani, dar vremea se anunta in continuare nefavorabila.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si