Diverse

Dilema uriasa pentru Simona

Dilema pentru Simona

  • Simona Halep trebuie sa se gandeasca despre participarea la Fed Cup

Pe scurt

Simona Halep trebuie sa se gandeasca bine daca va putea participa la sferturile de finala din cadrul Fed Cup, impotriva Cehiei. In perioada cand se vor desfasura meciurile, Simona se va afla in plin sezon competitional unde va avea de aparat numeroase puncte WTA pentru a ramane in Top 10.

5

Echipa Romaniei si-a aflat adversara la pentru sferturile de finala ale Fed Cup. Cehia va fi una dintre cele mai puternice adversare pe care le va avea de infruntat Romania la aceasta competitie. Tara noastra va putea conta pe Andreea Mitu, Alexandra Dulgheru, Irina Begu si Monica Niculescu. Nu se stie inca, daca Simona Halep se va afla acolo, mai ales ca in aprilie a refuzat sa participe datorita programului incarcat.

Meciurile se vor desfasura in februarie 2016, perioada in care Simona va fi in plin sezon si unde are de aparat puncte importante. Inainte de Fed Cup, Halep va trebui sa joace la primul Grand Slam al anului, Australian Open unde a ajuns pana in sferturi si va avea doar o saptamana sa se pregateasca pentru Fed Cup, ca dupa disputarea meciurilor sa se prezinte la turneul din Dubai pe care l-a castigat si are de aparat 900 de puncte WTA.

Meciurile dintre Romania si Cehia se vor desfasura in tara noastra in perioada 6-7 februarie 2016 la Galati sau Cluj-Napoca, in aceste orase fiind singurele sali care pot sustine o asemenea competitie. Suprafata de joc va fi, cel mai probabil zgura.

S-ar putea sa-ti placa si