Simona Halep 2015

Duelul dintre Simona Halep si Maria Sharapova este in atentia presei internationale

Razboi intre Simona Halep si Maria Sharapova

  • Presa internationala este interesata de duelul Halep-Sharapova

Pe scurt

Simona Halep si Maria Sharapova se dueleaza de aproximativ un an pentru locul secund in clasamentul WTA. Cele doua au facut rocada de cateva ori pana acum. Sharapova a revenit pe locul doi saptamana trecuta dupa ce a castigat turneul de la Roma.

5

Duelul dintre Maria Sharapova si Simona Halep pentru ocuparea locului doi in ierarhia WTA a atras atentia publicatiilor de specialitate. Acestea sunt mult mai interesate de cele doua jucatoare decat de Serena Williams care ocupa primul loc in clasament de ceva vreme. „Razboiul” dintre cele doua se duce de mai bine de un an, cele doua schimband locurile de cateva ori pana acum.

Rusoaica a revenit saptamana trecuta pe locul doi dupa ce a castigat titlul la Roma. Sharapova are 7710 puncte, iar Simona 7360. La Roland Garros Simona si Maria Sharapova se pot intalni doar in semifinala, cele doua sunt pe aceeasi parte a tabloului competitional. Halep a trecut in primul tur de Evghenia Rodina si se va confrunta maine cu Mirjana Lucici-Baroni. O alta adversara puternica pentru Simona a fost eliminata de la turneu. Dupa Agnieszka Radwanska a urmat si Venus Williams. Tenismena romanca a mai invins-o pe americana la Roma.

S-ar putea sa-ti placa si