Simona Halep 2015

Erik Gudris crede ca Simona va obtine trofeul la Roland Garros

Simona poate castiga la Roland Garros

  • Ce crede un jurnalist american despre Simona Halep

Pe scurt

Jurnalistul publicatiei Tennis Now, Erik Gudris crede ca Simona are cele mai mari sanse la castigarea Roland Garros-ului. Experienta acumulata si dorinta de a obtine acest trofeu o pot ajuta sa treaca de Serena Williams si Maria Sharapova, cele mai puternice adversare.

5

Jurnalistul american Erik Gudris crede ca Simona Halep are cele mai mari sanse sa castige Open-ul Francez. Jurnalistul publicatiei Tennis Now considera ca romanca a acumulat multa experienta in ultimii doi ani si stie cum sa gestioneze un meci dificil, care se poate juca impotriva Serenei Williams sau Mariei Sharapova. In primele faze ale turneului singurele jucatoare care ii pot face probleme tenismencei romace sunt Alize Cornet, care a eliminat-o in primul tur al Mutua Madrid Open si Ana Ivanovic, totusi Simona poate trece de ele usor. Agnieszka Radwanska reprezenta cel mai mare pericol in optimi, dar a fost eliminata,

In fazele superioare ale turneului, jucatoarele care ii pot face probleme sunt Maria Sharapova care si-a imbunatatit jocul pe zgura si Serena Williams care se reface dupa o accidentare si este probabil sa nu fie in cea mai buna forma. Calitatea jocului, dar mai ales dorinta de a castiga primul turneu de Grand Slam o pot ajuta pe Simona sa castige Roland Garros-ul. Simona va juca maine impotriva Mirjanei Lucici-Baroni.

S-ar putea sa-ti placa si