Diverse

George Cosac este de parere ca Simona va reveni la forma din 2014

George Cosac a vorbit despre evolutia Simonei

  • Presedintele FRT a vorbit despre deciziile Simonei din ultima vreme

Pe scurt

George Cosac, Presedintele FRT crede ca Simona va reveni din aceasta perioada nefasta, in care nu a reusit performante notabile la turneele la care a participat si crede ca ea ar trebui sa analizeze ce a facut bine si ce nu in jocul ei si sa corecteze aceste probleme.

5

Presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac a vorbit despre evolutia Simonei din ultima vreme si este de parere ca romanca va reveni la forma care i-a adus numeroase victorii si trofee. Cosac crede ca Simona ar trebui sa se gandeasca la lucrurile bune pe care le-a facut, dar sa vada si ce a mers prost in jocul ei si sa incerce sa rezolve acele probleme. Aceste cateva luni in care romanca a jucat mai slab sunt normale in viata unui jucator, dar intotdeauna acesta poate reveni.

George Cosac a vorbit si despre motivul pentru care Simona a ales sa nu revina in tara dupa Wimbledon si crede ca este normala decizia luata, mai ales ca Romania a facut din Simona un brand de tara si in momentul in care a avut un insucces toti s-au grabit sa o critice in loc sa ii ofere sustinerea de care avea nevoie. Presedintele FRT considera ca este o decizie inteleapta a Simonei de a se detasa de persoanele care o critica.

S-ar putea sa-ti placa si