Aparitii Simona Halep

Gest minunat facut de Simona Halep la Roma

IMG_1860

  • Simona Halep a jucat tenis alaturi de copiii din Roma

Pe scurt

Simona Halep a participat la o actiune WTA, pentru copii. Aceasta a jucat tenis alaturi de cativa copii internati in cadrul unui spital din Roma. La aceasta actiune au mai participat si alte jucatoare de tenis, precum Eugenie Bouchard si Victoria Azarenka.

5

Dupa ce a fost criticata dur de catre unele publicatii italiene ca in timpul antrenamentelor de dinaintea turnului de la Roma, Simona Halep a refuzat sa dea autografe sau sa faca fotografii cu suporterii, majoritatea copii, care au sustinut-o, romanca a facut un gest superb care a inchis gura presei mondene italiene.

Aceasta, impreuna cu alte jucatoare importante care au participat la acest turneu, precum Eugenie Bouchard si Victoria Azarenka au jucat tenis cu zeci de copii internati la un spital din Roma. Acestea au incercat sa le faca ziua mai frumoasa pentru a uita motivele pentru care au ajuns la spital. Acestea au facut fotografii cu acestia si le-au dat autografe. Aceasta actiune realizata de catre WTA, face parte din campaniile de responsabilizare a populatiei.

Simona Halep a parasit competitia sambata, dupa ce a fost invinsa de catre Carla Suarez Navarro cu scorul de 6-2, 3-6, 5-7, dupa mai bine de doua ore de joc. Romanca si-a repetat performanta din 2013 de la acest turneu cand a ajuns pana in semifinale.

S-ar putea sa-ti placa si