Aparitii Simona Halep

Halep eliminata la competitia de dublu de la Stuttgard

Tennis: BNP Paribas Open-Halep v Bouchard

  • Simona eliminata din turneul de la Stuttgard

Pe scurt

Echipa Halep/Bancici a fost eliminata inca din primul tur la competitia de la Stuttgard. Acestea au fost invinse de catre echipa asiatica formata din Chan Chin-Wei si Chen Liang cu scorul de 1-6, 7-5, 8-10, ultimul set jucandu-se in sistem super tie-break, prima echipa care ajunge la 10, castiga.

5

A inceput turneul de la Stuttgard cu premii totale in valoare de peste 730.000$. Simona a ales sa inceapa turneul jucand si la proba de dublu alaturi de elvetianca Belinda Bencici. Din pacate acestea au fost eliminate in primul tur de catre echipa  Chan Chin-Wei si Chen Liang, in 3 seturi 1-6, 7-5, 8-10.

Halep/Bencici au fost invinse categoric in primul set cu 1-6, in timp ce in al doilea set au condus pentru majoritatea timpului. Ultimul set s-a jucat in sistem super tie-break, prima echipa acare ajunge la 10 castigand meciul.

Pentru participarea in acest tur, echipa romanco/elvetiana va primi 1 punct WTA si 3.140$. Desi au fost eliminate cele doua concurente nu vor parasi competitia, Simona, are o pauza pana joi cand va disputa meciul cu castigatoarea dintre Garbine Muguruza si Barbora Strycova.

Sambata seara, Simona si-a aflat competitoarele de la turneu, aceasta putandu-se confrunta inca de la inceputul turneului cu jucatoare puternice precum Agnieszka Radwanska, Sara Errani sau Sabine Lisicki.

S-ar putea sa-ti placa si