Simona Halep 2015

Ilie Nastase nu doreste sa joace alaturi de Simona

Simona refuzata de Ilie Nastase

  • Ilie Nastase face declaratii despre Simona Halep

Pe scurt

Ilie Nastase refuza sa joace alaturi de Simona intr-un meci demonstrativ si nu il intereseaza ce isi doreste jucatoarea de tenis. Nu este pentru prima data cand tenismenul face astfel de declaratii la adresa romancei.

5

Cu ceva timp in urma Simona a fost intrebata cu cine ar dori sa joace un meci demonstrativ. Romanca a raspuns scurt ca si-ar dori sa joace in compania lui Ilie Nastase, unul dintre cei mai buni tenismeni din tara noastra. Zilele acestea a venit si raspunsul din partea tenismenului care a spus ca nu isi doreste sa joace alaturi de constanteanca, nu il intereseaza de ce isi doreste Simona si ca are lucruri mai importante la care sa se gandeasca.

Nu este pentru prima data cand Nastase face astfel de afirmatii, este posibil ca acesta sa fie un mod de a aparea in presa mai des mai ales ca fostului tenismen i-a placut dintotdeauna sa fie in centrul atentiei. Totusi nu ar trebui sa uite ca Halep poate deveni una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania si ca performantele obtinute in ultima vreme au repus tara noastra pe harta tenisului mondial. Intotdeauna Simona a declarat ca joaca pentru Romania, desi tara noastra nu a facut nimic care sa o ajute sa ajunga unde este acum.

S-ar putea sa-ti placa si