Simona Halep 2015

Inceput de an spectaculos pentru Simona

Inceput de an foarte bun pentru Simona

  • Victorii importante pentru Simona in 2015

Pe scurt

Simona Halep a avut un inceput de an spectaculos. Aceasta a obtinut trofeele la trei turnee importante, Shenzen, Dubai si Indian Wells, cel din urma fiind un turneu din categoria Mandatory si s-a calificat pana in sferturi la alte 3 turnee, Miami, Australian Open si Stuttgard.

5

Simona Halep avut un inceput de sezon 2015 spectaculos. A ajuns pana in sferturi la primele 6 turnee ale anului. Aceasta a obtinut trofeul la Shenzen dupa finala disputata impotriva Timeei Bacsinszky. Aceasta a invins-o cu scorul de 6-2, 6-2. In cadrul Australian Open a ajuns pana in sferturile de finala unde a fost eliminata de Ekaterina Makarova. Dupa acest turneu a urmat o alta victorie importanta pentru Simona la turneul din Dubai, unde a invins in finala impotriva Karolinei Pliskova.

Cel mai important turneu castigat in acest an este Indian Wells, competitie de categorie Mandatory, Tenismena romanca s-a impus cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4 impotriva Jelenei Jankovic. La Miami, Simona a ajuns pana in semifinale unde a fost eliminata cu dificultate de catre numarul 1 WTA, Serena Williams, iar la Stuttgard a ajuns pana in semifinale unde a fost eliminata de Caroline Wozniaki. Pentru Simona a urmat sezonul pe zgura la care a intampinat probleme, ea fiind eliminata in primul tur la Madrid si in cel de-al doilea tur la Roma. La Roland Garros a parasit competitia in al doilea tur.

S-ar putea sa-ti placa si