Simona Halep 2015

Infrangere surprinzatoare pentru Simona

SImona Halep la gunagzhou

  • Simona Halep eliminata la Guangzhou

Pe scurt

Simona halep a pierdut meciul din sferturile de finala ale turneului de la Gunagzhou in fata numarului 74 WTA, Denisa Allertova. Cehoaica s-a impus fara drept de apel cu scorul de 6-4, 6-3 si s-a calificat in semifinalele competitiei.

5

Simona Halep a fost eliminata astazi din sferturile de finala ale truneului de la Guangzhou de catre numarul 74 WTA, Denisa Allertova, in doua seturi cu scorul de 4-6, 3-6. Eliminarea a venit ca o surpriza mai ales ca romanca era intr-o forma foarte buna, in cadrul turneului de la US Open ajungand pana in semifinale, cea mai buna performanta a acesteia la aceasta competitie.

Simona nu a reusit sa intre deloc in joc in meciul impotriva cehoaicei care reusit sa fructifice lovituri importante. In primul set Simona a dat semne ca poate sa revina si a adus scorul la 5-3, dar Allertova nu a ratat ultimul punct si s-a impus. Al doilea set a parut ceva mai echilibrat, cel putin pana la scorul de 2-1 dupa care adversara Simonei a reusit sa se distanteze si sa obtina punctele care i-au adus vinctoria. La acest turneu Halep era principala favorita la castigarea trofeului.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si