Simona Halep 2015

Jocul Simonei este apreciat de o legenda a tenisului feminin

navratilova adora jocul Simonei

  • Navratilova iubeste jocul facut de Simona

Pe scurt

Martina Navratilova, una dintre legendele tenisului feminin adora jocul facut de Simona la Birmingham si crede ca viteza si tehnica sunt cele doua atuuri care ii aduc avantajul in fata adversarelor.

5

Martina Navratilova, castigatoare a 59 de turnee de Grand Slam si in prezent comentatoare sportiva iubeste la nebunie jocul facut de Simona in ultima vreme, chiar daca a fost eliminata din cadrul competitiei de la Birmingham. Navratilova, care acum o luna credea ca romanca are nevoie de o schimbare la nivelul bancii tehnice a remarcat ca de atunci jocul s-a imbunatatit considerabil.

Fosta mare jucatoare de tenis crede ca tehnica constantencei este excelenta, se misca foarte bine pe teren si este incredibil de rapida, lucuri care o aduc in avantaj in fata adversarelor. Crede ca singura modalitate ca adversarele sa o invinga este de a fi foarte puternice pentru a reusi sa treaca de zidul numit Halep. Martina Navratilova a fost una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume, ea fiind singura care s-a mentinut in topul clasamentului WTA pentru mai mult de 200 de saptamani consecutiv si castigatoare a 177 de trofee de-a lungul carierei din care 59 de Grand Slam.

Simona va incepe curand pregatirile pentru al treilea turneu de Grand Slam al anului care se va desfasura la Wimbledon in perioada 29 iunie-12 iulie si unde a ajuns pana in semifinale anul trecut.

S-ar putea sa-ti placa si