Declaratii Simona Halep

Marele obiectiv al Simonei pentru 2015

Simona si-a stabilit obiectivul pentru 2015

  • Simona si-a stabilit principalul obiectiv pentru 2015

Pe scurt

Participarea la Turneul Campioanelor de la Singapore este principalul obiectiv al Simonei pentru 2015. Anul trecut ea a resuit sa ajunga pana in finala comeptitiei unde a fost invinsa de Serena Williams.

5

Simona Halep si-a stabilit principalul obiectiv pentru anul 2015 si anume participarea la Turneul Campioanelor. Romanca se pregateste intens pentru acest turneu, mai ales ca in 2014 a obtinut una dintre cele mai bune performante ale carierei la aceasta comeptitie. A reusit sa o invinga pe Serena Williams si a ajuns pana in finala, unde, datorita regulamentului s-a confruntat tot cu Williams, dar a fost invinsa. La acesta competitie vor participa primele 10 jucatoare din topul WTA.

Simona se afla pe locul 3 cu 3725 puncte, iar sansele ca aceasta sa fie eliminata din clasamentul pentru Singapore sunt nule. Principalele adversare de la acest turneu vor fi Serena Williams, care ocupa prima pozitie cu 7885 de puncte, Maria Sharapova cu 4321 de puncte, Carla Suarez Navarro cu 2896 de puncte si Garbine Muguruza cu 2757 de puncte. Halep mai poate acumula puncte pentru a-si consolida pozitia prin participarea la turneele din SUA care vor incepe in august. Deocamdata nu se stie daca Simona va participa la toate cele trei competitii de pe hard sau doar la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si