Diverse

Marion Bartoli, atac la Simona Halep

Simona Halep atacata de Marion Bartoli

  • Evolutia Simonei atacata de Marion Bartoli

Pe scurt

Fosta jucatoare de tenis Marion Bartoli considera ca Simona nu are atuurile necesare unei bune jucatoare de tenis, iar ascensiunea rapida in cariera nu a facut decat sa accentueze acest lucru. In meciul de retragere, Bartoli a fost invinsa de Simona Halep.

5

Fosta jucatoare de tenis Marion Bartoli a atacat-o pe Simona dupa eliminarea din primul tur de la Wimbledon. Ea considera ca Simona nu are atuurile pentru a fi o castigatoare si nu face fata presiunii mari care este pusa pe jucatoarele de top. Ascensiunea foarte rapida in cariera nu a facut decat sa amplifice aceasta lipsa de putere mentala care sa o ajute sa faca fata presiunii. Faptul ca isi complica meciurile prin greseli nu face decat sa ii creeze oboseala.

Marion Bartoli s-a retras din tenis la varsta de 30 de ani, o cariera care nu a fost incununata de prea mult succes. Ea a castigat un turneu de Grand Slam in 2013 la Wimbledon, chiar in anul retragerii din activitate. De-a lungul carierei a castigat 8 turnee WTA. Specialistii o considera o jucatoare de nivel mediu sau chiar mai slaba. Ultimul meci pe care l-a jucat Bartoli a fost impotriva Simonei Halep la Cincinnati care a invins-o cu scorul de 6-3, 4-6, 1-6.

S-ar putea sa-ti placa si