Simona Halep 2015

Martina Navratilova, impresionata de evolutia Simonei

simona-halep-eliminata-la-australian-open-2015

  • Simona Halep impresioneaza cu jocul facut la Roma

Pe scurt

Martina Navratilova, una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din lume a declarat ca a fost impresionata de evolutia Simonei de la Roma si mai ales din meciul impotriva Alexandrei Dulgheru pe care a eliminat-o in doua seturi, 6-1, 6-0. Aceasta a spus ca este foarte rar ca o jucatoare de tenis sa comita atat de putine greseli nefortate intr-un set, asa cum a facut Simona.

5

Martina Navratilova, una dintre cele mai mari jucatoare de tenis din lume, aceasta castigand, de-a lungul carierei 18 titluri de Grand Slam, a declarat ca a fost impresionata de evolutia Simonei Halep in tenis, dar mai ales de la acest turneu. Aceasta s-a aflat in tribune pe parcursul meciului impotriva romancei Alexandra Dulgheru fata de care Simona s-a impus cu scorul de 6-1, 6-0.

Navratilova a spus ca este uimita de faptul ca Simona a facut doar trei greseli nefortate intr-un set si ca este foarte rar ca o jucatoare sa comita atat de putine greseli nefortate si nu este de mirare ca a obtinut victoria atat de usor. In schimb Alexandra Dulgheru a comis nu mai putin de 18 greseli nefortate in primul set, acelasi set in care aceasta a obtinut singurul punct al partidei.

Victoria in fata Alexandrei i-a adus Simonei calificarea in semifinalele turneului de la Roma, unde se va confrunta cu jucatoarea spaniola Carla Suarez Navarro care a invins-o ieri, pe Petra Kvitova, numarul 4 WTA, cu scorul de 6-3, 6-2.

S-ar putea sa-ti placa si