Simona Halep 2016

Meciuri importante pentru Romania la turneul de la Madrid

simona halep madrid

  • Sferturi romanesti la Madrid

Pe scurt

Halep, Begu, Tig si Cirstea s-au calificat in sferturile turneului de la Madrid, aceasta fiind una dintre cele mai bune performante ale tenisului romanesc la acest turneu. Halep o va infrunta pe Begu pentru locul in semifinala unde o va intalni pe castigatoarea dintre Stosur si Tig.

5

O sa avem sferturi romanesti la turneul de la Madrid. Cele patru romance care s-au calificat in aceasta faza a competitiei vor disputa astazi meciurile pentru accederea in semifinalele turneului. Primul meci care se va disputa in jurul orei 16.00 pe arena pricipala este cel dintre Simona Halep si Irina Begu. Cele doua jucatoare s-au mai intalnit de 3 ori pana acum, de fiecare data impunandu-se Simona. Irina si Simona au ajuns in sferturi dupa ce au trecut de Christina McHale (6-7, 6-4, 6-4), respectiv Timea Bacsinszky (6-2, 6-3).

Urmatorul meci care se va disputa tot in jurul orei 16.00 va fi intre Sorana Cirstea (127 WTA) si Dominika Cibulkova (38 WTA). Patricia Tig( 124 WTA) o va infrunta pe Samantha Stosur (23 WTA) in jurul orei 22.30. In semifinale, castigatoarea dintre Simona Halep si Irina Begu o va infrunta pe invingatoarea dintre Tig si Stosur.

Calificarea in sferturile turneului de la Madrid a celor patru romance este una dintre cele mai bune performante obtinute de tenisul romanesc la o astfel de competitie.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si