Simona Halep 2015

Momentul in care Simona si-a dat seama ca poate face tenis la nivel inalt

660941-simona-halep-madrid

  • Cum si-a dat Simona Halep seama ca poate juca un tenis de performanta

Pe scurt

Simona Halep a fost una dintre cele mai bune jucatoare de tenis la juniori, dar in scurt timp a devenit un adevarat adversar si pentru jucatoarele din WTA. La doar 23 de ani, aceasta a castigat 11 turnee, din care unul din categoria Premier Mandatory, Indian Wells. Simona si-a dat seama ca poate juca un tenis de cea mai inalta clasa in urma participarii in 2013 la turneul de la Madrid, cand a fost invinsa, dupa 3 ore,de catre Lourdes Domingo Lino.

5

Simona Halep a fost una dintre cele mai promitatoare jucatoare de tenis, aceasta, dominad tabloul feminin la juniori, ca mai apoi sa ajunga una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din lume.

Intr-o descriere facuta de catre WTA, transformarea Simonei dintr-o jucatoare foarte talentata si cu mult potential la o adversara redutabila pentru orice jucatoare de tenis, s-a realizat prin participarea acesteia, in 2013 la turneul de la Madrid, cand a obtinut un wildcard si, desi a fost invinsa de catre contracandidata ei, dupa un meci care a durat 3 ore, Simona si-a dat seama ca poate juca un tenis de cel mai inalt nivel.

Pana atunci, Simona avea doar 53 de victorii si 64 de infrangeri. Dupa acest meci Simona a obtinut un numar impresionant de victorii, 115 si doar 28 de infrangeri. la acestea se adauga 11 turnee castigate.

Simona ar fi foarte fericita daca ar castiga acest turneu, ea considerand-ul aproape la fel de important ca un turneu de Grand Slam. Turneul este patronat de catre Ion Tiriac, o figura importanta in viata Simonei Halep. La Mutua Madrid Open, vor participa cele mai importante nume din tenisul feminin si masculin. Primele meciuri se vor desfasura sambata. Simona este cap de serie numarul 2 la acest turneu, principala ei contracandidata fiind Maria Sharapova.

S-ar putea sa-ti placa si