Diverse

Monica Niculescu vorbeste despre perioada proasta prin care trece Simona

Niculescu vorbeste despre SImona

  • Ce spune Monica Niculescu despre Simona

Pe scurt

Monica Niculescu a vorbit despre performantele slabe din ultima vreme ale Simonei si crede ca este normal ce se intampla cu ea, dar este sigura ca va reveni la forma de la inceputul anului cand a castigat turnee.

5

Inainte de inceperea turneului de tenis de la Bucuresti, Monica Niculescu a vorbit despre cea care a felicitat-o pentru performanta foarte buna de la Wimbledon. Ea considera ca este normal ce se intampla cu Simona, nu este o tragedie ca a fost eliminata din primul tur de la competitia britanica si ei i s-a intamplat acest lucru. Mai sunt o multime de turnee de jucat, iar Halep alearga pe teren si serveste bine.

Niculescu crede ca Simona va reveni la forma de la inceputul anului si este doar o chestiune de timp. Are nevoie de sustinere si odihna, dupa oboseala acumulata in ultima vreme. Oamenii au pus foarte multa presiune pe umerii romancei pentru a obtine rezultate foarte bune iar acest lucru a dus la oboseala si la o lipsa de concentrare pe teren. Simona nu va participa anul acesta la turneul de la Bucuresti, spunand ca doreste sa se odihneasca. Anul trecut ea a obtinut trofeul aici.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si