Simona Halep 2015

Motive de ingrijorare pentru Simona Halep inainte de turneul de la Roma

ef7a71889772a8b953d1d8f2456b4563

  • Simona Halep este ingrijorata inainte de partidele de tenis de la Roma

Pe scurt

Simona nu se simte in cea ma buna forma inainte de inceperea turneului de la Roma. Eliminarile de la Stuttgard si Madrid nu i-au permis sa mai evolueze pe zgura si din acest motiv nici jocul ei nu este cel mai bun. Aceasta a declarat ca ar mai avea nevoie de cateva partide pentru a se reacomoda cu suprafata.

5

Inainte de inceperea turneului de la Roma, Simona a declarat ca inca nu se simte in cea mai buna forma pentru partidele care se vor desfasura la aceasta competitie. Aceasta a spus ca nu poate sa joace la acelasi nivel de pana acum, joc care i-a adus cele mai importante victorii. Eliminarile de la Stuttgad si de la Madrid i-au afectat performanta pe zgura si mai are nevoie de cateva partide pentru a spera la rezultate foarte bune in Open-ul Francez, Roland Garros, care se va desfasura tot pe acest tip de suprafata.

Ea incearca sa se concentreze pe jocul pe care il va realiza, iar pozitia a doua in clasamentul WTA sau ca poate fi depasita de Sharapova, nu reprezinta un interes pentru jucatoarea romanca, mai ales ca obiectivul ei principal nu este acela de a se situa cat mai sus in clasament, ci de a castiga cat mai multe turnee si de a-si imbunatati performanta de la turneele la care a jucat in trecut.

Simona a mai declarat ca turneul de la Roma va fi unul foarte dificil, mai ales ca participa cele mai bune jucatoare din lume, care sunt intr-o forma foarte buna la ora actuala, dar si datorita faptului ca este turneul de la care ea a inceput sa urce in clasament si simte o oarecare presiune a rezultatelor obtinute pe care ar vrea sa le depaseasca.

S-ar putea sa-ti placa si