Simona Halep WTA

Obiectivul Simonei Halep pentru 2015

Simona Halep of Romania hits a return to Li Na of China during their women's singles tennis match at the Wimbledon Tennis Championships, in London

  • Simona Halep si-a stabilit obiectivul pentru sezonul 2015

Pe scurt

Simona Halep si-a stabilit obiectivul principal pentru 2015. Aceasta isi doreste sa castige cat mai multe turnee si sa isi imbunatateasca performantele la turneele la care a participat in anii trecuti. Aceasta isi doreste sa castige primul ei trofeu de Grand Slam din cariera, iar anul acesta are o oprotunitate uriasa, tinand cont de jocul excelent facut pana acum.

5

De astazi, Simona a redevenit, oficial, numarul 2 WTA, desi a fost eliminata la turneul de la Stuttgard sin semifinale, de catre Caroline Wozniaki. Aceasta a declarat ca este foarte fericita ca a redevenit numarul 2, dar ca acesta nu a fost obiectivul ei principal din acest an.

Aceasta a declarat ca pincipalul obiectiv este de a castiga cat mai multe turnee, sau de a-si imbunatati performantele anterioare de la acestea. Simona doreste sa ajunga, din nou in finalele de la Madrid si Roland Garros, unde a fost eliminata in trecut de catre Maria Sharapova, acum numarul 3 WTA.

Jucatoarea doreste sa ramana concentrata la meciurile pe care le va disputa in 2015, mai ales ca anul acesta adversarele ei au un joc foarte bun si ii va fi dificil sa se lupte cu acestea.

Incununarea unui sezon in excelent facut de simona ar fi castigarea primului ei titlu de Grand Slam, anul trecut, fiind foarte aproape de a realiza acest lucru, ajungand in finala Open-ului Francez, unde a fost invinsa de rusoaica Sharapova.

Principalele adversare pentru simona, anul acesta raman Maria Sharapova si Serena Williams, numarul 1 WTA. Deoarece ocupa locul 2, Simona se mai poate intalni cu americana, doar in semifinalele/finalele turneelor pe care le va disputa in 2015, acestea, concurand pe tablouri diferite ale fiecarui turneu.

S-ar putea sa-ti placa si