Aparitii Simona Halep, Simona Halep 2015

Pentru Simona Halep urmează tripla Stuttgart – Madrid – Roma

Pentru Simona Halep urmează tripla Stuttgart – Madrid – Roma

  • Pregatitii intense pentru turneul Roland Garros

Pe scurt

Simona se pregateste intens pentru turneul de Grand Slam de la Roland Garros. Aceasta va participa la cele trei turnee pe zgura, premergatoare Open-ului Francez.

5

Dupa un incput de an excelent, Simona se pregateste pentru tripla Stuttgart – Madrid – Roma, turnee pe zgura premergatoare turneului de Grand Slam – Roland Garros, care se va desfasura in Franta.

Jucatoarea se pregateste intens pentru acest turneu important si va participa la cele trei turnee premergatoare pentru a se reacomoda cu zgura, dupa participarea la turneele americane care s-au desfasurat pe hard.

Prin participarea la turneul de la Stuttgard, Halep are o sansa mare de a deveni numarul 2 mondial, devansand-o pe Maria Sharapova, in situatia in care participarea rusoaicei este incerta datorita unei accidentari.

Dupa „Porsche Tennis Grand Prix”, care se va desfasura in Germania, va urma turneul „Mutua Madrid Open”, sub patronajul lui Ion Tiriac, turneul la care romanca a ajuns in finala, anul trecut, iar acum va avea de aparat 650 de puncte.

Ultimul turneu la care va participa, inainte de Roland Garros, va fi, cel desfasurat in Italia care se va desfasura in perioada 11-17 mai.

S-ar putea sa-ti placa si