Simona Halep 2015

Petra Kvitova crede ca Simona este un pericol

Kvitova vorbeste despre SImona

  • Ce crede Kvitova despre Simona Halep

Pe scurt

Petra Kvitova, locul 2 WTA a facut cateva declaratii inainte de Wimbledon si crede ca Simona poate fi un pericol mare daca este in forma atunci cand va disputa meciurile si trebuie sa fie atenta la jocul facut de romanca.

5

Inainte de inceperea turneului de la Wimbledon, Petra Kvitova, ocupanta locului 2 in ierarhia WTA a facut cateva declaratii cu privire la adversarele sale din cadrul competitiei. Kvitova a spus ca Serena Williams este favorita la castigarea competitiei, dar crede ca si Simona este o adversara la care trebuie sa fie atenta pentru ca poate produce surprize, mai ales cand este in forma.

Petra Kvitova nu a uitat nici de Sharapova care se descurca foarte bine pe iarba si are sanse mari la castigarea turneului. Saptamana viitoare va incepe turneul din Marea Britanie. Simona se afla deja acolo si a inceput pregatirea alaturi de Darren Cahill si de noul antrenor Daniel Dobre. Romanca a declarat ca are incredere in Dobre, mai ales ca au mai colaborat pentru o scurta perioada de timp in 2014. Halep nu si-a stabilit un obiectiv pentru Wimbledon. Vrea doar sa joace cat mai relaxat si sa se simta bine pe teren.

S-ar putea sa-ti placa si