Simona Halep 2015

Petra Martic, prima adversara a Simonei la Guangzhou

Simona halep la Gunagzhou

  • Simona si-a aflat prima adversara la turneul de la Guangzhou

Pe scurt

Saptamana aceasta Simona participa la turneul de la Gunagzhou unde este principala favorita la castigarea turneului. Maine va disputa primul meci impotriva croatei Petra Martic pe care a mai intalnit-o o singura data, in 2011, meci soldat cu infrangerea Simonei.

5

Simona Halep participa saptamana aceasta la turneul de tenis de la Guangzhou, China. Este principala favorita la castigarea turneului cu premii totale in valoare de 250.000 de euro. Ea va disputa maine primul meci dupa semifinala pierduta la US Open impotriva Flaviei Pennetta. Prima adversara a romancei la acest turneu este Petra Martic. Cele doua s-au mai intalnit o singura data, in 2011, partida ce a fost castigata de Martic cu scorul de 6-3, 5-7, 7-5.

Simona a inceput antrenamentele pentru acest turneu, imediat dupa scurta vacanta petrecuta in Romania alaturi de familie si prieteni. Halep a declarat ca si-a incarcat bateriile dupa ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open unde a suferit si o accidentare la picior. Acum se simte bine si are incredere ca va castiga meciuri importante. Urmatorul turneu de pe lista se va desfasura tot in Asia, la Singapore. Principalele adversare ale Simonei la acest turneu sunt Andrea Petkovici, Jelena Jancovici, Sara Errani si Svetlana Kuznetova. Halep nu este singura romanca participanta la acest turneu, alaturi de ea fiind si Monica Niculescu.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si