Simona Halep 2015, Simona Halep vs Serena Williams

Poate fi Simona rivala Serenei Williams?

Poate fi Simona rivala Serenei Williams?

  • Simona, rivala Serenei Williams

Pe scurt

Specilaistii in tenis si jurnalistii au ajuns la concluzia ca jucatoarea Simona Halep este o adevarata rivala pentru numarul 1 WTA, Serena Williams.

5

Semifinala turneului de la Miami in care s-au confruntat Simona Halep si Serena Williams a adus in mintea specialistilor in tenis, dar si a jurnalistilor, intrebarea: Este jucatoarea romanca o adevarata rivala pentru Serena Williams?

La aceasta intrebare au incercat sa raspunda specialisti  care au analizat evolutia celor doua jucatoare pe terenul de tenis, dar mai ales atunci cand joaca una impotriva celeilalte. Acestia au observat determinarea Simonei de a invinge, aceasta fiind mult mai concentrata si facand greseli putine pe parcursul unui meci, dar si tehnica de joc.

Presa italiana a prezentat mai multe motive pentru care Simona poate fi considerata rivala Serenei, in primul rand fiind determinarea romancei de a invinge, dedicarea pentru acest sport, tehnica de joc si nu in ultimul rand abilitatea de a juca pe orice tip de teren.

Desi Simona a fost invinsa in semifinalele turneului de la Miami, jucatoarea americanca a afirmat ca meciul impotriva Simonei a fost foarte dificil si ca isi doreste sa o mai intalneasca in urmatoarele turnee de Grand Slam.

In concluzie, rapsunsul la intrebarea: este Simona o adevarata rivala pentru Serena? Raspunsul este simplu: DA!!!

 

S-ar putea sa-ti placa si