Diverse

Presa americana a facut publice poze trucate cu Simona Halep

Poze defaimatoare cu Simona Halep

  • In presa au aparut poze nud cu Simona Halep

Pe scurt

Presa americana a publicat cateva poze false cu Simona Halep dezbracata. Pozele ar fi fost create de cateva site-uri in goana dupa bani, cerandu-le vizitatorilor sume de bani pentru a viziona aceste fotografii false. Pozele trucate au fost preluate si de presa tabloida din tara noastra, iar acest lucru poate duce la o defaimare a imaginii Simonei.

5

In ultimii ani, evolutia carierei Simonei Halep a fost din ce in ce mai accentuata, aspect care a dus la aparitia a numeroase articole despre romanca. Majoritatea articolelor sunt de sustinere sau fac referire doar la cariera sportiva, dar in ultima vreme au aparut diferite site-uri care incearca sa strice imaginea iubitei tenismene romance. Un tabloid din tara noastra a descoperit cateva site-uri din SUA care au publicat fotografii nud cu Simona. Aceste fotografii sunt trucate intr-un mod grosolan si se pare ca este o modalitate a acestor site-uri de a face bani, accesarea fotografiilor facandu-se contra cost.

Conform unor publicatii aceste poze trucate ar veni ca un raspuns al americanilor dupa infrangerile zdrobitoare suferite de surorile Williams un ultimele confruntari cu Simona. La turneul de la Roma de anul acesta, Simona a zdrobit-o pur si simplu pe Venus Williams cu scorul de 6-2, 6-1 dupa nici o ora de joc. Anul trecut s-a intamplat acelasi lucru, de data aceasta cu Serena Williams care a fost invinsa in cadrul unuia dintre cele mai importante competitii ale anului, Turneul Campioanelor. Romanca nu ar trebui sa acorde atentie acestor articole sau site-uri si ar trebui sa actioneze pe cale legala asupra celor care au publicat pozele dar si a celor care au preluat aceste fotografii trucate si l-au publicat sub forma unor articole.

S-ar putea sa-ti placa si