Diverse

Presa americana reactioneaza dupa declaratiile Simonei

Americanii o sustin pe Simona

  • Presa americana o sustine pe Simona Halep

Pe scurt

O publicatie americana a vorbit despre reactia Simonei la adresa fanilor care o critica. Americanii o sustin pe romanca si cred ca ea este singurul star pe care tara noastra il poate oferi si astfel e obligata sa care povara de a face rezultate in numele Romaniei.

5

Simona a intrat in conflict cu o parte din fanii ei dupa eliminarea din primul tur de la Wimbledon. Romanca a spus ca nu doreste sa se intoarca in tara pentru ca aude doar lucruri rele la adresa ei. Totusi s-a obisnuit cu acest aspect si nu ii mai pasa de ce spun altii. O publicatie sportiva din SUA ii ia apararea crede ca Simona Halep este unul dintre putinele staruri adevarate pe care le da tara noastra si ea trebuie sa care pe umeri povara de a fi singurul atlet care aduce trofee in numele Romaniei.

Publicatia a vorbit si despre evolutia romancei din ultima vreme si o compara cu Eugenie Bouchard. Ambele jucatoare au avut un 2014 foarte bun, dar in 2015 au suferit o cadere iar rezultatele nu au fost satisfacatoare. Fiind tanara are puterea de a reveni la forma de anul trecut si sa inceapa sa castige turnee. Sansele ca ea sa obtina un trofeu de Grand Slam sunt destul de mari, trebuie sa evite presiunea si sa nu dea ascultare criticilor care i se aduc sau sa creeze din acestea ceva constructiv care sa o ajute.

 

Sursa

S-ar putea sa-ti placa si