Diverse

Presa nu ar trebui sa o critice pe Simona

Presa nu ar trebui sa o mai critice pe Simona

  • Simona nu are de dat explicatii despre deciziile pe care le ia in cariera

Pe scurt

Simona nu trebuie sa dea ascultare criticilor care i se aduc in presa si sa se concentreze la cariera ei care o face una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania. Ea nu trebuie sa dea explicatii nimanui despre deciziile pe care le ia.

5

Simona Halep este una dintre cele mai bune jucatoare de tenis din Romania care de-a lungul timpului a facut numeroase sacrificii personale pentru a ajunge unde este astazi. In ultima vreme am observat numerose articole in care romanca este criticata de catre diferiti ziaristi sau de vedete, persoane care de cele mai multe ori nu au legatura cu lumea tenisului. Aceste critici, dar si presiunea pusa pe umerii ei pentru a obtine rezultate foarte bune au adus-o in punctul in care a cedat psihic si nu a mai reusit sa obtina rezultate favorabile. Nimeni nu s-a gandit la faptul ca Halep nu trebuie sa dea socoteala nimanui despre rezultatele obtinute in cariera, fie ca sunt bune sau slabe.

Romanca a ajuns pana aici prin fortele proprii, atat fizice cat si financiare, familia fiind cea care a investit in cariera ei. Faptul ca Simona spune de fiecare data ca joaca si pentru Romania ar trebui apreciat si de catre cei care nu stiu altceva de cat sa ii critice jocul. Un alt aspect care poate crea confuzie pentru Simona sunt numeroasele sfaturi venite de la tot felul de personaje. Halep ar trebui sa se fereasca de sfaturile si sa asculte la ce ii spune antrenorul sau psihologul pentru ca ei sunt cei care ii sunt alaturi in permanenta indiferenta de starea pe care o are.

S-ar putea sa-ti placa si